Alegerea verighetelor este unul dintre principalii pasi ce trebuie indepliniti inainte de ziua cea mare a vietii tale – a nuntii. Verigheta va simboliza uniunea dintre tine si iubitul tau si iti doresti sa fie un inel pe care sa il porti cu drag pentru restul vietii tale. Motiv pentru care, efortul depus in cautarea setului de verighete ideal poate dura ceva timp.

Majoritatea femeilor cerceteaza piata cu atentie, din timp, pentru a descoperi care sunt variantele puse la dispozitie. In acest fel, va sti din ce material sunt confectionate si daca se potriveste nevoilor lor sau nu. E adevarat ca, in general, nu exista o data anume cand trebuie achizitionat setul de verighete din aur. Insa, este important sa stii care sunt posibilitatile din timp si daca le vei gasi in apropriere sau trebuie comandate online.

Exista o varietate de motive pentru care e de preferat sa te decizi din timp asupra verighetelor. In randurile de mai jos, te invit sa descoperi cativa dintre factorii de care trebuie tinut cont in cautarea unor verighete ideale.

  • Bijutierul va avea timp sa faca modificari asupra lor

Cativa dintre noi, reusesc sa descopere verighete potrivite inelarului lor, fara a interveni asupra lor. Tu s-ar putea sa nu fii atat de norocoasa, in deosebi, daca te numeri printre domnisoarele minione sau cu degete subtiri.

In acest caz, vei descoperi ca e greu sa gasesti o verigheta care sa se potriveasca degetelor tale si ca trebuie sa il trimiti ori in fabrica, ori la un bijutier privat, pentru a-l modifica.

Acest lucru poate dura intre cateva saptamani si cateva luni, timp pe care trebuie sa il ai la dispozitie pentru a astepta. Daca nunta are loc intr-o luna de la data achizitionarii verighetelor, s-ar putea sa nu ai timp pentru a astepta modificarile si sa le realizezi dupa nunta. Din acest motiv, e de preferat ca verighetele sa fie achizitionate cu cateva luni inainte de ziua cea mare.

  • Nu vei gasi ceva pe gustul tau

Alegerea setului de verighete se poate desfasura cu greutate, in special daca tu si partenerul tau aveti gusturi total diferite. In cazul in care locuiti intr-un oras de dimensiuni mici, numarul de magazine cu bijuterii va fi unul redus, fapt ce iti va reduce si sansele sa descoperi verighete pe placul vostru.

In cazul in care incepeti cautarea cu 3-4 luni inainte de ziua nuntii, veti putea incerca atat comenzi online, pentru a va bucura de o diversitate, cat si de verighete personalizate, facute la comanda.

Alegerea setului de verighete este o activitatea distractiva si placuta care va avea loc intre tine si alesul tau. Veti oferi timp pentru a descoperi ce gusturi are celalalt si cum se vor concretiza preferintele voastre intr-un singur tip de inel.