Orice impatimit al jocurilor video isi doreste un laptop de gaming performant insa, de obicei, bugetele pentru acestea sunt destul de mari, astfel incat nu oricine le poate avea. In acest articol am facut o lista cu cele mai ieftine laptopuri de gaming la ora actuala pe care oricine si le poate cumpara.

Laptop gaming ieftin ASUS N3540, 14 inch

Cu un Intel Celeron Intel Core Celeron N3450 care urca pana la 2.2 GHz, are prafica grafica Intel HD si o baterie cu o durata de viata de pana la 14 ore.

Laptop gaming ieftin HP Pavilion, 15,6 inch

Are o placa grafica separata NVIDIA GTX si cel mai recent procesor Intel Core i5-8300H până la 4.00 GHz. Cu 8 GB memorie RAM, DDR4, permite multitasking, avand performante foarte bune. Acumulatorul se incarca de la 0 la 50% in 30 de minute, multumita functiei HP Fast Charge. Are si un sistem de sunet foarte bun, B&O PLAY.

Laptop de gaming ieftin ASUS, 15,6 inch

FX504 este un laptop de gaming performant si ieftin, fiind echipat cu un procesor de ultima generatie Intel Core i5 si o placa video NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti, toate acestea incluse intr-o carcasa foarte subtire, cu o grosime de 2.5cm. cantareste doar 2.4 kilograme. Are un sistem patentat de racire anti praf.